Videó készítés a weboldalra

Legyél még hitelesebb a vevőid szemében

Videó készítés a weboldalra

Legyél még hitelesebb a vevőid szemében

13 videótípus,

amit kitehetnél a weboldaladra, amivel garantáltan bizalmat építesz, emeled a marketinged színvonalát és növelheted a vevőid számát

Cégbemutatkozó videó

Minden weboldalon szerepelnie kellene egy olyan videónak, amely a céget bemutatja. Mennyivel több bizalmat ébreszt szerinted az a cég, aki vállalja magáról a weboldal mögött lévő céges dolgokról az arcát! Óriási hatása van egyszerű, de jól megtervezett és megszerkesztett céges videónak.

Saját készítésű videó. Megbízó: Pappszauna Kft.

Termékbemutató videó

Ez a videó a termékről szól. Bemutatja minden jellemzőjét, előnyét a potenciális vevőnek segítve a döntést. Óriási nézettséget tudnak elérni bizonyos iparágakban. Gondolj bele, Te is szeretnéd saját szemeddel látni az adott terméket, amit mások már megvettek és használnak…Kiváló ötlet például az ún. unboxing videók, amiben különféle termékeket csomagolnak ki a vevők és bemutatják a birtokbavétel teljes folyamatát néhány ismertetővel kiegészítve.

Ezek a videók saját készítésűek. Megbízó: Atenád Kft.

Animációs videó

A legnagyobb potenciált rejtő videótípusok egyike, amelyik angol területen egyre népszerűbb és bizonyítottan sokkal többen nézik végig, mint egy normál videót. Magasan tartja a figyelmet és érdeklődést, és hatékonyan átadható vele a cég üzenete. Egyedi és kuriózum ma még. Csak a legtöbbet magukra adó cégeknek van ilyen, pedig nagyon erőteljes a hatékonysága és a márkaépítő ereje. Ma még az elsők között lehet Neked is ilyen a piacodon.

Saját készítésű videók. Saját részre készültek.

Magyarázó videó

Erre a videóra is érvényes az animációs videónál leírtak, ez komolyabb előkészületet igényel, de ajánlott olyan termék/szolgáltatás értékesítéséhez, amelyet elmagyarázni szükséges, hogy a vevő könnyebben megértse annak valódi hasznát. Mivel folyamatosan magasan tartja a figyelmet, ezért nagyon hatásos értékesítést támogató videó típus.

Saját készítésű videó. Megbízó: Pappszauna Kft.

Whiteboard videó

Biztosan láttál már olyan videót, ahol egy kéz rajzol egy fehér táblára és kikerekedik egy történet a videó végén. Szeretik az emberek az ilyen típusú videókat, mivel szintén magasan tartja az érdeklődést, kizökkentő és kíváncsiságot keltő stílusával a megszokottól eltérő módon mutatja be a terméket/szolgáltatást vagy bármilyen üzenetet.

Nincs ilyen típusú videónk.

Kinetic style videó

Ez is animációs videó tulajdonképpen, csak itt nem feltétlen a karakterek kapják a hangsúlyt, hanem maga a szöveg! Az üzenetet a szavak megfelelő eltolódásával és effektjével olvassák a nézők, ami szintén egyedi, ötletes és végignézeti a nézővel a videót, aki kíváncsi és végig akarja nézni a mondanivaló végét…

Saját készítésű videó. Saját részre készült.

Videó interjú

A TUDÓSÍTÓ JELLEGŰ VIDEÓK SZINTÉN KEDVELT VIDEÓFORMA. A legnagyobb bizalomépítő hatása van az olyan videónak, ahol a weboldal tulajdonosa, cég vezetője vállalja az arcát és “kiáll” a terméke/szolgáltatása mellett. Ez olyan bizalmat ébreszt, hogy sokszor maguk a szereplők lepődnek meg a legjobban, hogy mennyivel könnyebben megy az értékesítés. Az emberek ugyanis nem cégekkel, hanem emberekkel üzletelnek, emberekhez kötődnek inkább, ezért egy az arcát vállaló cégvezető, vagy céges munkatárs mindig bizalmat ébreszt.

Nincs ilyen típusú videónk.

Zöld hátteres videó

Képzeld el, hogy olyan videót, amely olyan háttér előtt készült, ahol csak szeretnéd. A zöld háttér előtt készült videók lényege, hogy bármilyen helyszínt videót, képet berakhass mondjuk egy személy mögé, amivel elérheted azt, amit a TV-ben láthat csak a néző. A zöld hátteres videó, ha jól sikerül technikailag is és nem gagyi, akkor azonnali értéktöbbletet nyújt, mivel egy magas hozzáadott értéket társít ehhez a látogató. Profizmust és bizalmat ébreszt. Ha van egy jó ötlet, ezt kis humorral fűszerezve garantált a vírusvideó hatás…

Ez a videó saját készítésű. Megbízó: Atenád Kft.

Referencia videó

Az ajánlás az egyik legerőteljesebb reklámeszköz. Gondold el, mekkora bizalomépítő ereje van egy olyan videónak, amelyben egy vagy több elégedett ügyfeled, vevőd a termékedről, a cégedről illetve szolgáltatásodról esetleg rólad elismerően beszél. Ezek a videók a legerőteljesebb bizalomépítők. Akár véleményt nyilvánít valaki, akár a munka elkészültét veszed fel csak videóra, az valóban hozzájárul ahhoz, hogy a weboldal látogatója a Te következő, új ügyfeled legyen.

Képernyőfelvétel videó

Számos esetben a legnyilvánvalóbb videó a képernyőfelvétel. Így tudsz ugyanis a legkönnyebben bemutatni egy adott terméket, szolgáltatást amit te a képernyőn látsz azt veszed fel. Online oktatáshoz, számítógépen elvégezhető munkához, szoftverek bemutatásához, játékokhoz alkalmazott videótípus.

Timelapse videó

A TIMELAPSE videó abban az esetben kiváló megoldás, ha egy hosszabb időt igénybevevő folyamatot szeretnénk néhány percben bemutatni, így a néző egy nagyon látványos videóban megtekintheti például, hogyan épül meg egy szauna a semmiből. Egy jól kitalált és kivitelezett timelapse videó igazán színvonalassá, egyedivé és megjegyezhetővé teszi egy vállalkozás imázsát.

Saját készítésű videók. Megbízó: Pappszauna Kft.

Drónvideó - Légifelvétel

Csupán néhány éve kezdődött a drónokkal való fotózás és videózás. A DJI Phantom cég által kifejlesztett drónokkal készített légifelvételek futótűzként terjedtek a neten és terjednek ma is. Nem véletlen ennyire népszerűek, hiszen olyan egyedi, magaslati perspektívából mutatja be a megörökíteni kívánt eseményt, tárgyat, tájat, amelyet az emberek nem láthatnak mindennap, így kíváncsiak rá és végig is nézik. Az egyediség faktora még roppant magas és mivel még kevesen is csinálják, ezért nagyon erős imázsépítő és marketingereje van. Egy jól megválasztott téma és egy jól megörökített és összevágott drónvideónak garantált a virális hatása.

Nincs ilyen típusú videónk.

Élő közvetítések

Ma már nem álom, hogy akár mobiltelefonnal és internettel minimális büdzséből ÉLŐ közvetítést (LIVE stream) csinálhatsz a világ legnagyobb közösségi hálózatára INGYEN! Az elmúlt évben a Facebook LIVE volt a nagy durranás. A YouTube Live már egy pár éve elérhető, de itthon nagyon kevesen használják még. 2017-ben és utána is egyre inkább lehet majd találkozni olyan cégekkel, személyes márkát építő lelkes innovátorokkal, akik élére állnak egy dolognak, és ezt a marketingcsatornát is kiválóan megértik és elkezdik használni. Ütemezett ÉLŐ adásokat, show műsorokat lehet csinálni és a TV-vel versenyezve saját médiát és közönséget tudsz felépíteni. Bármit ki tudsz közvetíteni HD minőségben élőben, legyen szó konferenciáról, termékbevezetésről, vagy akár egyszerű tartalom megosztásáról. Jelszó: Szórakoztass oktatva élőben is. Nem gondolom, hogy nagy lesz a konkurenciád, ha ezt következetesen felvállalod a piacodon.

Facebook & YouTube

LIVE

Gyakran feltett kérdések

Az eszközparkom saját eszközeimből áll, nem bérlem őket.

 • Videókamera
 • DSLR fényképezőgép
 • DJI Osmo Mobile 2
 • Webkamera
 • Objektívek
 • Mikrofonok (vezetékes és vezeték nélküli)
 • Világítás
 • Kontrollmonitor
 • Zöld háttér szett
 • Súgógép
 • Állvány
 • Kamera rig
 • Slider Dolly kameramozgatáshoz
 • Számítógép
 • Szoftverek és egyéb eszközök

Semmi probléma. A videó erejét úgy is ki tudod használni, ha Te magad nem szeretnél szerepelni benne. Fentebb olvasható a 13+1 videó típus, amelyek közül tudsz választani olyan videót, ami tökéletesen megfelel a vállalkozásod, terméked bemutatásához.

A videók egyediek ezért egyedi árakat tudok csak adni rájuk. Függ a videó típusától, a felhasznált technikától, a helyszíntől a ráfordított időtől és a személyek számától.

Iránymutatásként:

 • egy max 3 perces cégbemutatkozó videó 90.000 Ft
 • egy animációs videó max. 1,5 perc 90.000 Ft
 • egy whiteboard videó max. 2 perces 90.000 Ft

Egyedi árajánlatot küldünk minden esetben.

Attól függ, mennyi munka van vele. Milyen extra igények merülnek fel a videóval kapcsolatban. Általában egy hétnél nem tart tovább egy rövidebb cégbemutatkozót felvenni, megvágni, effektelni és hangaláfesteni.

Az ára tartalmazza:

 • Maximum 3 perces kész cégbemutatkozó/reklámfilm,

 • Helyszíni kiszállás az ország bármely pontjára

 • félprofi kamerával vagy DSLR fényképezővel rögzített képanyag

 • Világítás és profi hangtechnika

 • Max. 3 órás helyszíni forgatás

 • Teljes videós utómunkálatok, céglogó, embléma, képek, egyebek beépítése

 • 1 vágás (egy alapvágás és szükség esetén még egy javítás)

 • Aláfestő zenével ellátva

A kész videót FULL HD (1920x1080px) minőségben és mp4 formátumban adom át. A helyszínre utazás költségét a megrendelő fizeti. Kiszállási díj: 50 Ft/km

Kérj egyedi árajánlatot most!

Shopping Cart
Scroll to Top