Domain regisztráció

Foglaltasd le a Neked megfelelő domaint!

Ha még nincs domain neved, lefoglalom az általad választott domaint. Ez a vállalkozásod, a márkád legfontosabb ismérve az interneten. Válassz egy jól brandelhető domain nevet és segítek a domain regisztráció folyamatában.

mert minden egy jó domainnal kezdődik.

Domain regisztráció

Domain regisztráció, átregisztráció, domain átirányítás és egyéb domain műveletek.

Osztott tárhely

Minőségi, megbízható és gyors szerver
az osztott tárhelyen is.

Cloud és VPS tárhely

Cloud tárhely vagy VPS szerver egyedi igények szerint nagyobb webes projektekhez.

99.9% rendelkezésre állás

A weboldalad mindig elérhető. Garantált a 99,9 %-os rendelkezésre állás.

Biztonságos és gyors

A szerver megbízható, gyors és biztonságos. A LITESpeed opció pedig egyedülálló gyorsíthatóságot biztosít.

Elérhető ügyfélszolgálat

E-mailen és telefonon is elérhetők vagyunk, ha valamilyen technikai segítségre van szükség.

Kérdések és válaszok

A rendeléstől és a kifizetéstől számítva 1-3 napon belül megtörténik a domain regisztráció. A legtöbb esetben ez már egy munkanapon belül teljesül. Főleg ha a regisztráció délelőtt történik és bankkártyával lett fizetve.

A nemzetközi domainneveket bankkártyás fizetés után tapasztalat szerint azonnal birtokba lehet venni, és lehet vele már dolgozni. Itt nincs várakozási idő.

A domain nevet úgy érdemes megválasztani, hogy a márkádat erősítse. Ha a céged neve a márka akkor igen, de a valamilyenkft.hu domain nem hat profin. Legtöbb esetben viszont a cég neve és a márka eltér így a cég neve nem a legjobb döntés a weboldalhoz. Egy régi ügyfelünk pl. Pappszauna Kft. akinek a pappszauna.hu tökéletes választás volt, de előtte az infraszaunaepites.com volt a domain. Nem volt szükséges a kft utótagot megjeleníteni a domainben. Érdemes törekedni a könnyen megjegyezhető, de rövid domainnevekre. Fontos: ha foglalt már amit kinéztünk, akkor lehet érdemes ezt az opciót meggondolni. De inkább a cég neve helyett a tevékenységre utaló szóval jobban járunk, amiből kiderül mivel foglalkozunk.

Scroll to Top