Domain regisztráció

Lefoglaljuk Neked a legjobb domaint

Ha még nincs domain neved, lefoglaljuk az általad választott domaint. Ez a vállalkozásod, a márkád legfontosabb ismérve az interneten. Válassz egy jól brandelhető domain nevet és segítünk a megszerzésében.

mert minden egy jó domainnal kezdődik.

Domain regisztráció

Domain regisztráció, átregisztráció, domain átirányítás és egyéb domain műveletek.

Osztott tárhely

Minőségi, megbízható és gyors szerver
az osztott tárhelyen is.

Cloud és VPS tárhely

Cloud tárhely vagy VPS szerver egyedi igények szerint nagyobb webes projektekhez.

99.9% rendelkezésre állás

A weboldalad mindig elérhető, garantált 99,9 %-os rendelkezésre állás mellett.

Megbízható és biztonságos

Az általunk használt webszerver megbízható, gyors és biztonságos. A LITESpeed opció pedig egyedülálló gyorsíthatóságot biztosít.

Elérhető ügyfélszolgálat

E-mailen és telefonon is elérhető vagyunk, ha valamilyen technikai segítségre van szükség.

Kérdések és válaszok

A rendeléstől és a kifizetéstől számítva 1-3 napon belül megtörténik a domain regisztráció. A legtöbb esetben ez már egy munkanapon belül teljesül. Főleg ha a regisztráció délelőtt történik és bankkártyával lett fizetve.

A nemzetközi domainneveket bankkártyás fizetés után tapasztalat szerint azonnal birtokba lehet venni, és lehet vele már dolgozni. Itt nincs várakozási idő.

A domain nevet úgy érdemes megválasztani, hogy a márkádat erősítse. Ha a céged neve a márka akkor igen, de a valamilyenkft.hu domain nem hat profin. Legtöbb esetben viszont a cég neve és a márka eltér így a cég neve nem a legjobb döntés a weboldalhoz. Egy régi ügyfelünk pl. Pappszauna Kft. akinek a pappszauna.hu tökéletes választás volt, de előtte az infraszaunaepites.com volt a domain. Nem volt szükséges a kft utótagot megjeleníteni a domainben. Érdemes törekedni a könnyen megjegyezhető, de rövid domainnevekre. Fontos: ha foglalt már amit kinéztünk, akkor lehet érdemes ezt az opciót meggondolni. De inkább a cég neve helyett a tevékenységre utaló szóval jobban járunk, amiből kiderül mivel foglalkozunk.

Shopping Cart
Scroll to Top