Technikai problémád van? Érdekel, hogy én mivel és hogyan csinálnám meg az online rendszert...

Kérd ki a véleményem! Végre szakmai segítséget, útmutatást kaphatsz!

Mielőtt belevágsz vagy ha esetleg elakadtál, kérj tanácsot útmutatást a technikai kivitelezést illetően. Kíméld meg magad az idegtépő köröktől és használd ki a tapasztalataim. Mit nem adtam volna annó, ha valaki segített volna elkerülni a zavarost és megkímélt volna a rengeteg felesleges kiadástól.

Tanácsadás 30 perc

10.000 Ft

Ez az idő elég arra, hogy gyorsan válaszokat és/vagy technikai segítséget, iránymutatást kapj. Könnyebben és jobban tudsz dönteni, nagyobb lesz a rálátásod és a megértésed is. Kérdezz jókat és sokszorosan megtérül a befektetésed. Lehet, hogy pénzt spórolok majd neked esetleg jobb, egyszerűbb, olcsóbb technikai eszközöket ajánlok, amiket nem is ismersz, vagy olyan megoldásokat kaphatsz, amire egyedül nem is gondoltál volna.

Konzultáció 1 óra

15.000 Ft

Ugyanaz mint a tanácsadás, csak több idő áll rendelkezésedre és jobban bele tudunk menni - ha szükséges - a kérdéseidbe. A konzultáció élő online videókonferencia keretében történik, vagyis látjuk egymást és meg is tudom osztani veled a képernyőmet és meg is tudom mutatni, amiről beszélek!

Scroll to Top