Online tanfolyam készítés egyedi igények szerint

Gondolkodtál már azon, hogy online tanfolyamot indíts? Ha igen, akkor a legjobb döntés, hogy belevágj az online oktatásba. Oktatóknak, szakértőknek, tanácsadóknak, coach-oknak az első számú bevételi forrása lehet egy jól felépített online kurzus, ami ráadásul passzív bevételt is hoz, mert elég csak egyszer elkészíteni.

Készíttesd el velem online tanfolyam platformod!

Egy online tanfolyammal Te, mint tanító, oktató, coach, szakértő, előadó, új bevételi forrást teremthetsz, miközben felszabadítod végre az idődet és azonnal szakértői státuszba emelkedsz.

Ha egyedi kinézetű, de profi hatású saját online tanfolyamot szeretnél készíttetni, akkor nyugodtan bízd rám a platform kivitelezését! Neked elég feladatod lesz majd a hírlevélírás, a reklámok elkészítése és a tanfolyam online népszerűsítése. Én elkészítem Neked a kurzust optimális esetben 2 héten belül, ha nincs más projektem és ha megvannak az anyagaid (szövegek, képek, leckék és anyagai, videók, letölthető anyagok, kvízkérdések és helyes válaszok stb.), míg ha Te egyedül próbálod meg összekattintgatni minimális weboldal készítési ismerettel, biztos hogy több idődbe kerül (később léphetsz piacra=veszteség) és nem is biztos, hogy keresel majd vele annyit, mintha szakértővel, webdizájnerrel készíttetted volna el, mert nem fog olyan profin hatni a tanfolyam oldal. Ha pedig nem veszik komolyan a külső miatt, akkor valószínűleg az eladások és a bevételeid is elmaradhatnak (veszteség), mert ma a külső minden. Az alapján ítélik meg a tanfolyamod is… 

Hogyan nézhet ki a Te kurzusod?

Igényes és egyedi arculat pontosan rád szabva.

Minden belső oldal szépen ki van dolgozva. Valahogy így:

Belépő oldal

Üdvözlő oldal

Vezérlőpult

Tanfolyamaim

Kurzus oldala

Lecke oldala

Tagi oldal

Kvíz eredmények

Oklevél

Ilyen is lehet egy kurzusfelület kompromisszumok nélkül!
Persze minden projekt más. Ettől lesz egyedi. Rád szabott.

Referencia kurzus oldalak

Bővebb infók a kifejezetten online tanfolyam készítésre szakosodott weboldalamon:

Miért indíts online tanfolyamot?

Szakértő státusz, több bevétel,
előre tervezhető bevétel, kötetlenebb, szabadabb élet

De miért van mégis keveseknek online kurzusa? Komoly munka és magas szintű technikai felkészültséget igényel annak profi összeszerelése. Ha viszont rászánod magad és egy igényes szakértővel dolgozol, a kurzus kivitelezésével csak nyerhetsz.

KISZÁMÍTHATÓBB BEVÉTEL

Új, tervezhető bevételi forrást teremthetsz vállalkozásodnak

Új bevételi forrást keresel? Szeretnéd kiegészíteni vagy megnövelni a bevételeidet és több lábon szeretnél állni? Az online tanfolyamokkal olyan stabil, kiszámítható és tervezhető jövedelemforrást hozhatsz létre, amire rövid és hosszútávon is számíthatsz.

Ismertség, Hírnév

Tömegekhez juttathatod el a tudásod kevesebb idő alatt

Az oktatás mint iparág évről évre jelentősen bővül világszerte. Egyre többet tanulunk online. Ma már egyszerű tömegeket elérni a közösségi médiának köszönhetően vagyis ügyfélköröd és ismertséged országossá sőt nemzetközivé fejlődhet igen rövid idő alatt…

PASSzív jövedelem

Személyes jelenléted nélkül is számíthatsz passzív jövedelemre

Egy tanfolyamot egyszer elkészítesz és ha megfelelő a kereslet és el tudod érni a piacodat és van valódi igény arra amit oktatsz, akkor garantált a passzív jövedelmed. Képzeld el, milyen lehet az, amikor személyes jelenléted nélkül is új vevőd, és bevételed érkezik…

Szabadság

Függetlenebb, szabadabb életet élhetsz

Ki ne szeretne, akkor dolgozni és annyit amennyit akar, onnan ahonnan akar?! Az online tanfolyamokkal a tudásod egy termékbe csomagolod és már nem az idődet adod el, hanem a tudásodat. Nyiss egy szabadabb, kötetlenebb és pénzügyileg is gyümölcsözőbb élet felé.

Elismerés

Instant szakértői státuszba kerülsz általa

Egy online tanfolyam elkészítésével azonnal szakértői pozícióba kerülhetsz, pontosan úgy, mintha írtál volna egy könyvet a témában. Az elismertség és hitelesség ma készpénzre váltható. Szüksége van a világnak a hiteles és megbízható tanítókra, oktatókra.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kérj egyedi árajánlatot online kurzus készítésre! Adataid bizalmasan kezelem.

Shopping Cart
Scroll to Top