Richter László

webdesigner, webfejlesztő, online marketing kivitelező, a Tisza-tó Webdesign és az Implementor Média alapítója, a tiszatowebdesign.hu, az implementor.hu és a profikurzus.hu alapítója illetve a Tisza-tó App ötletgazdája és fejlesztője

Az online marketingben számtalan kreatív terület van, amiben végre megtaláltam azt az alkotói tevékenységet, amit kerestem. A weboldal készítést autodidakta módon sajátítottam el, legfőképpen angol nyelven elérhető különböző forrásokból.

Az online marketing igen széles területén elkezdtem követni a külföldi véleményvezéreket, figyelni a munkásságukat miközben izgatottan próbáltam ki ügyfeleimnél a kintről hozott tudást, ami itthon is zseniálisan működött.

Ahogy fejlődött az iparág, úgy fejlődtem vele én is.  Egyre profibbá akartam válni a legfontosabb területeken (weboldal készítés, seo, facebook, adwords, videó készítés, grafika, stb.), hogy komplett online marketing szolgáltatást tudjak biztosítani az ügyfeleimnek és persze magamnak. A mai napig sokat tanulok és képzem magam, de ez kötelező is ebben az iparágban.

A webes kivitelezés mellett igény jelentkezett arra, hogy a tudásomat továbbadjam. Ezért elkezdtem oktatni és elindítottam az élő és online tanfolyamokat, hogy átadjam azt a rengeteg, nemzetközi szinten is versenyképes tudást azoknak, akiket érdekel a weboldal készítés, a weben keresztüli értékesítés, saját maguk kezelik weboldalukat és menedzselik online vállalkozásukat, vagy éppen kezdők és szeretnének megismerkedni a honlapkészítéssel.

Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazni, kerékpározni, horgászni, festeni és persze mindig van valami érdekes és hasznos könyv a közelemben, amit érdemes elolvasni.

Önmagamba sose sajnáltam befektetni. Sok millió forintot költettem el az évek alatt képzésekre, önfejlesztésre, technikai eszközökre, bővítményekre, szakkönyvekre, és egyéb szoftverekre. Cserébe viszont közelebb kerültem önmagamhoz és piacképes tudást szereztem, amire ma óriási igény van. Ezt a tudást igyekszem átadni Neked is tanfolyamaimon.

A célom mindig is az volt, hogy azt amit csinálok szeretettel és egyre profibban csináljam. Persze mindig van hová fejlődni ezen a területen. Én teszem is ezt ma is őszinte hittel, kitartóan és nagy szeretettel. Tarts velem és indulj el Te is a gyakorlati megvalósítás útján!

Baráti üdvözlettel:

Richter László

saját festmény!

Shopping Cart
Scroll to Top