Richter László

webdesigner, webfejlesztő, online marketing kivitelező, a Tisza-tó Webdesign és az Implementor Média alapítója, a Tisza-tó App ötletgazdája és fejlesztője illetve a Tisza-tavi Kosár Közösség egyik alapítója. Több mint 14 éves weboldal készítési tapasztalattal a hátam mögött és több kisvállalkozás és termék komolyabb szintre emelésében vettem rész országszerte. 

Az online marketingben számtalan kreatív terület van, amiben végre megtaláltam azt az alkotói tevékenységet, amit kerestem. A weboldal készítést autodidakta módon sajátítottam el, legfőképpen angol nyelven elérhető különböző forrásokból.

Az online marketing igen széles területén elkezdtem követni a külföldi véleményvezéreket, figyelni a munkásságukat miközben izgatottan próbáltam ki ügyfeleimnél a kintről hozott tudást, ami itthon is zseniálisan működött.

Ahogy fejlődött az iparág, úgy fejlődtem vele én is.  Egyre profibbá akartam válni a legfontosabb területeken (weboldal készítés, seo, facebook, adwords, videó készítés, grafika, stb.), hogy komplett online marketing szolgáltatást tudjak biztosítani az ügyfeleimnek és persze magamnak. A mai napig sokat tanulok és képzem magam, de ez kötelező is ebben az iparágban.

Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazni, kerékpározni, horgászni, festeni és persze mindig van valami érdekes és hasznos könyv a közelemben, amit érdemes elolvasni.

Önmagamba sose sajnáltam befektetni, úgy mint önfejlesztésre, technikai eszközökre, bővítményekre, szakkönyvekre, online és offline tanfolyamokra és egyéb szoftverekre. Cserébe viszont közelebb kerültem önmagamhoz és piacképes tudást szereztem, amire ma óriási igény van. 

A célom mindig is az volt, hogy azt amit csinálok szeretettel és egyre profibban csináljam. Persze mindig van hová fejlődni ezen a területen. Én teszem is ezt ma is őszinte hittel, kitartóan és nagy szeretettel.

Baráti üdvözlettel:

Richter László

saját festmény!

Scroll to Top