Ügyfeleket és bevételt hozó, igényes

Weboldal készítés Kecskemét és Bács-Kiskun megye vállalkozásainak

Kecskeméten sem mindegy, hogy kire bízza az új weboldalát!

Weboldalakat készítek Kecskemét és környéki vállalkozásoknak. Ma már az interneten egy vállalkozás sikere nagyban függ a weboldal kinézetétől vagyis végső soron a weboldal készítőjétől! Gondolta volna, hogy a weboldala készítőjének stílusán, szépérzékén és technikai felkészültségén múlik a weboldala sikere és az Ön bevétele?! Ezért javaslom, hogy nézze meg a webes kivitelező jelölt weboldalát, stílusát, referenciáit, felkészültségét mielőtt eldönti, hogy kire bízza a projektet. Ne “csak” az ár alapján döntsön! Tekintse azt inkább befektetésnek, hiszen a megfelelő emberrel az biztosan megtérül.

Üdvözlöm! Richter László vagyok, szabadúszó webdesigner, webfejlesztő, WordPress szakértő, grafikus, online marketing kivitelező. Több mint 13 éve foglalkozom weboldal készítéssel, online marketinggel és online értékesítési weboldalak készítésével, így nagy tapasztalatom van abban, hogy mi működik és mi nem az interneten. Sok ügyfelünknek szereztem és szerzünk ma is új vevőket és plusz bevételt a versenyképesebb weboldalaik segítségével.

Egyedi és igényes mobilbarát, reszponzív weboldalakat készítek Kecskemét és Bács-Kiskun megyei vállalkozások részére. A weboldal készítés és a webdesigner egy olyan szakma, ahol nem szükséges feltétlen személyes kapcsolat illetve jelenlét. A weboldal készítés Kecskeméten sincs helyhez kötve, így én is országos referenciákkal rendelkezem és országszerte vannak ügyfeleim. Bármilyen távolságban legyen Ön, én biztosan ki tudom Önt is szolgálni és meg tudjuk oldani a személyességet is, ha szükséges akár online videókonferencia szoftveren keresztül. Egyébként Tiszafüredhez amúgy sincs messze Kecskemét, ezért bármikor személyesen is találkozhatunk, ha szükséges.

Meglévő weboldal felújítását vagy új weblap, weboldal készítést vállalok az alábbi Kecskemét és környéki illetve Bács-Kiskun megyei települések vállalkozásainak:

Kecskemét, Tiszakécske, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Baja. ( A településlista a teljesség igénye nélkül készült.)

Richter László vagyok a TISZA-TÓ WEBDESIGN alapítója. Profi weboldal készítés Kecskemét, honlap készítés Bács-Kiskun megye térségében (Kecskemét, Tiszakécske, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Baja stb. településeken)

Beszéljenek inkább a munkáim

Weboldalaim mások

Egyediek, igényesek és stratégiailag átgondoltak. Stílusuk van.
Megkülönböztetnek. Vevőket vagyis bevételt hoznak. A férfias és nőies témájú honlapkészítés egyaránt fekszik,
legyen az habos-babos vagy letisztult és hivatalos.

Munkáim több mint weboldalak.
Ügyfeleket és bevételt hozó, kulcsrakész
online értékesítési rendszereket építek.

Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name

A weboldal készítés és az online marketing
technikai sport, ezért egy weboldal csak esztétikusan elkészítve nyújt vizuális élményt és hoz valóban bevételeket.

Munkáimban a design és a technológia találkozik. Profi weboldalak kompromisszumok nélkül...

Komplett online értékesítési rendszereket is építek

Egy egyszerű weboldalt ma már “bárki” össze tud rakni, ami olyan színvonalú is lesz persze… Ha viszont Önnek fontos az igényes megjelenés, a márkaépítés és vevőszerzés és akár komolyabb értékesítési rendszerben gondolkodik, akkor nem érdemes kezdőkre pazarolni a pénzét, akik majd Önön gyakorolnak. Én komplett marketingrendszereket is felépítettem már és működtetek ma is, legyen szó zárt előfizetéses tagsági oldalról, webáruházról, online tanfolyam platformról. Ha profi weboldal készítésben gondolkodik és Kecskemét illetve környékéről keres kifejezetten gyakorlott, munkájára igényes, rutinos weboldal készítőt illetve online marketing kivitelezőt, akkor a TISZA-TÓ WEBDESIGN áll az Ön rendelkezésére. Én nem csak weblapot készítek, ha kell akár komplett online automatizált értékesítési rendszert is felépítek. Nézzen szét az oldalamon és ha tetszik a stílusom illetve a webes munkáim, akkor kérjen árajánlatot vagy keressen elérhetőségeimen!

Elégedett ügyfelek országszerte

Ügyfeleim írták a közös munkáról

A honlap GYÖNYÖRŰ lett és ezt Neked köszönhetjük!!! Rengeteget tanultunk is belőle. Én nagyon örülök, hogy Veled dolgozhattam, mert akik ismernek tudják, hogy nagyon fontos nekem a profizmus, a precizitás és Benned ezt megtaláltam. Én tudom, hogy én nagyon aprólékos vagyok, és sajnos előre nem tudom pontosan, hogy ilyen kreatív dolgokban mit szeretnék, de a munka közben határozottan képviselem az elképzeléseimet. Viszont örülök, hogy Te is elmondtad, hogy szerinted mi jó és mi nem, mert így tényleg gyönyörű lett az eredmény. Részünkről is sokkal nagyobb munka volt mint gondoltam, de megérte.

N. Gabriella

Harmóniasziget

Amikor Richter Lacira rábíztam, nem tudtuk, mikorra lesz kész. Van még rajta igazítani való, de a nagy része rajta van már. Fantasztikus olyan emberrel dolgozni, akivel kevesebb, mint egy óra alatt átbeszéltük a célt, és teljesen ráérzett arra, amit szeretnék. A készületek alatt azt kell mondjam, hogy telepatikusan beszéltünk, szóban nagyon keveset. Az az elképesztő, hogy Laci úgy készítette el az arculatot, hogy meg se beszélte velem, csak ráérzett, de arra nagyon. Magától válogatta a képeket. Még videót is készített hogyan használjam az oldalt, nem kell piszkáljam vele. Dolgoztam már sok weboldalassal, de én ilyet még nem tapasztaltam. Új korszak lép életbe.

S. Annamária

Asszonyképző

Egy új, online oktatást tartalmazó honlap szerkesztéséhez kerestem megoldást, kivitelezőt. Facebook csoportban ajánlották Richter Lászlót, honlapja meggyőző volt, így felvettem vele a kapcsolatot. Most már elmondhatom, végre megtaláltam azt az elhivatott szakembert, akit mindig is kerestem. Aki felismeri a vállalkozásomban rejlő online lehetőségeket – ebből a maximumot kihozva. Hihetetlen profi, ő még a MINDENT is tudja :), egyszerű vele a közös munka, nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam.

F. Ibolya

Korokan Nemzetközi Oktatási Központ Kft.

Mivel kis létszámú cégünk az utóbbi időben rengeteg megrendelést kap, olyan webfejlesztőre volt szükségünk, aki nemcsak az általunk előre kitalált koncepciót programozza le, hanem önállóan is képes segíteni a szövegezésben, és alkalmazza a modern marketing eszközöket.

Nagyon örülünk, hogy Lászlóval készíttettük el az oldalunkat, remek ötleteivel gyorsan jutottunk el az új weblapunk éles üzeméig.

K. Balázs

Yuxta Kft.

Mindig tudtam, hogy jók vagyunk a szakmában, de a vevőszerzéshez nem értettem. Így csak vegetáltunk. Ma már tudom, hogy nem elég jónak lenni. A cég növekedésének titka nagy részben Laci háttér marketingmunkájának köszönhető. Ahogy ő fejlődött és egyre jobb lett, úgy fejlődtünk mi is a marketingben. Ő meglátta az irányt és megcsinálta azt az online marketingünkben. Mi pedig végezzük a munkánk, amihez értünk. A piacon mára egyértelmű vezető szerepet töltünk be és olyan munkákat kapunk, amelyeket 5 évvel ezelőtt álmomban nem gondoltam volna.

P. Róbert

Pappszauna Kft.

Köszönöm a nagyon igényes munkádat! Sokan lájkolták már a Facebook-on is… 😉 Örülök, hogy a sok-sok halogatás és szenvedés után végül úgy döntöttem, hogy átadom a weboldal felújítását neked. Az új rendszert nagyon könnyen megszoktam, és probléma nélkül írom azóta is lelkesen a blogomat. Nagyon köszi mégegyszer! 😉

A. Szilvia

blogger

Aki ismer, tudja, hogy maximalista vagyok. Laci pedig a tökéletes választás volt az egyébként sem egyszerű szerkezetű oldalam elkészítéséhez. A vele való rugalmas munka, a gyorsaság és precizitás lenyűgözött. Mindvégig biztonságban éreztem magam, hiszen nem mindegy, kinek a kezébe adjuk az oldalunkat: hiszen az nem elég, hogy szép, hanem jól használható és villámgyors is kell, hogy legyen. Mert ahogy ő mondja: a weboldal pénztermelő eszköz. Ahogy bankot, úgy webest is érdemes körültekintően választani. Sokat spórolunk/keresünk általa. Köszönöm neked, Laci!

Dénes Évi

denesevi.hu

Egyediség Igényesség Szakértelem

Kérjen egyedi árajánlatot!

Scroll to Top