Ismétlődő bevétel hónapról hónapra! Érdekel?

Előfizetéses rendszer készítés

Teremts stabilabb, előre tervezhetőbb bevételi forrást! Vezess be egy előfizetéses rendszert és sokkal magasabb szintre léphetsz vállalkozásoddal!

Mi az az előfizetéses rendszer?

Az előfizetéses rendszer egy automatizált online értékesítési gépezet, amelyben az előfizetőid hetente, 2 hetente, havonta - vagy amilyen időközönként szeretnéd - az általad nyújtott termékért, szolgáltatásért, tartalomért hajlandóak fizetni Neked. Te pedig egy előre ütemezhető, tervezhető és stabil, folyamatosan növekvő bevételi forrásra teszel szert. Gondolj bele, ha minden hónapban kiszámíthatóan érkezne a bevételed az előfizetőidtől...miközben neked csak azzal kell foglalkoznod amihez értesz: a termék előállításhoz, a szolgáltatás fenntartásához, vagy a tartalmak előállításához.

Az előfizetéses rendszerek építése még gyerekcipőben jár itthon és nagyon kevés vállalkozó használja ki a benne rejlő lehetőségeket. Az oka úgy gondolom az, hogy egy ilyen rendszert felépíteni igen komoly webes-technikai kihívást jelent. Erre még a weboldal készítők nagy része sincs felkészülve, mert kevés a projektmegbízás ezekre a projektekre – bár mostanában egyre többen kezdik megismerni és szeretnének ilyen rendszert felépíteni, de sajnos sokan egyedül próbálnak belevágni – vagy nem megfelelő kivitelezővel és kudarcot vallanak. Egy előfizetéses rendszer igényes kivitelezését itthon is csak kevesen képesek profi szinten elvégezni.

A profi előfizetéses rendszer számomra azt jelenti, hogy nem csak technikailag és funkcionalitásban működőképes, de grafikailag vagyis a dizájnon is látszik, hogy igényes. Az egész oldal ki van dolgozva a külső felülettől kezdve a háttér oldalakon keresztül a tagsági oldal minden apró részletéig. Nem láthatók az oldalon azok az ordító jelek, amiken látszik, hogy amatőrök hegesztették össze… Nálam így néz ki például egy vezérlőpult, ami egy sima Woocommerce fiók oldal csak “kicsit” nagyon át kellett szabnom, hogy olyan legyen, amilyet szeretnék…

Előtte - Utána:

Te is átlagon felüli rendszert kapsz, ha velem kiviteleztetsz. Egy átlagos WooCommerce fiók oldal helyett lehet másképp is fogadni az előfizetőidet. Nézd csak!

Felhasználói élményt nyújtó előfizetéses rendszer készítés

Az átlagos WooCommerce oldalakból egyedi előfizetéses rendszert építek.
A rendszer kívül és belül is egyedi lesz és a Te arculatod fogja tükrözni.

1.

Csak tagoknak látható menüsor

2.

Teljesen egyedi arculat és grafika

3.

Név szerinti üdvözlés

4.

Teljesen átdizájnolt menü és plusz menüpontok

5.

Üdvözlővideó (opcionális)

6.

Személyre szabott üdvözlőfelület.

7.

Ha több csomag van, akkor csomagváltási lehetőség (opcionális)

A különböző aloldalak teljesen egyedire szabva, úgy ahogy Te is szeretnéd!

Előfizetéses rendszer készítésben is az egyediségre és az igényességre törekszem!

Milyen előfizetéses rendszerben gondolkodhatsz?

Termék alapú előfizetéses rendszer

Az előfizetőid a termékeid veszik meg. Rengeteg termék van, amire fel lehet építeni egy előfizetést. A legjobbak azok, amelyek folyamatosan elfogynak, mint pl. kutyakaja, kávé, tea stb. mert úgyis mindig meg kell őket venni. Előfizetni pedig kényelmes, mivel házhoz is küldik.

Szolgáltatás alapú előfizetéses rendszer

A szolgáltatásokra is lehet előfizetést alapítani. Legyél kreatív és gondold végig, mi az, amiért Neked havonta fizetnének a vevőid. Lehet egy tanácsadás, weboldal karbantartás vagy akár szoftverüzemeltetés (SaaS) is. A cégedben Te mire tudnál előfizetéses rendszert építeni?

Tartalom alapú előfizetéses rendszer

Tartalom alapú előfizetés is egyre népszerűbb. Ilyenek az online tanfolyamok, a Netflix vagy a fizetős hírlevelek, blogok, magazinok stb. Itt a tartalomért fizetnek a vevőid, amit folyamatosan biztosítasz a számukra.

Közösség alapú előfizetéses rendszer

A közösség alapú előfizetés ismerős lehet számodra is. Ezek a privát fizetős klubok, kapcsolatépítő, networking közösségek mint pl. a BNI vagy a Businessflow. Ezen előfizetői közösségek legnagyobb értéke maga a közösség és a közösséghez való tartozás, ahol a tagok kölcsönösen támogatják egymást.

9 előfizetéses üzleti modell

John Warrillow: Az Automatikus vásárló című könyve alapján

Fordítás: Kattints a Feliratok ikonra >> Fogaskerék ikon >> Feliratok >> Automatikus fordítás >> keresd meg a Magyar nyelvet.

A hálózati modell

Olyan üzleteknek működik a legjobban, ahol a termék/szolgáltatás növekszik a felhasználók számával. Ahogy növekszik a tagok száma, úgy járnak egyre jobban.

"Meglepetés doboz" modell

Ez a modell, annak működik a legjobban, aki fizikai termékeket árul. Otthonról üzemeltetett vállalkozásoknak is nagyszerű.

"Mindent fogyaszthatsz könyvtár" modell

Ha Te tartalmat készítesz, akkor ez neked való. Készíts egy tartalomgyűjtő oldalt és tedd fizetőssé. Ilyenek a videós tartalmú zárt tagsági oldalak.

Privát klub modell

Hozz létre egy privát Facebook vagy LinkedIn csoportot. A csoport önmaga egy érték, ahol a tagok segítik egymást bizonyos területen.

Az élvonalban lévők modell

Ez a típusú tagság extra kedvezményeket biztosít vagy elsőbbséget nyújt a tagoknak. Ez bármelyik vállalkozásnál bevethető.

Tagsági oldal modell

Legtöbb esetben online tanfolyamokhoz építenek egy zárt tagsági oldalt. A videókat a jelszóval rendelkező előfizetők egy zárt online felületen érhetik el.

Az egyszerűsítő modell

Hogyan tudnád könnyebbé tenni a vevőid életét? Erre kell egy előfizetést létrehozni! Minden vállalkozásnak van ilyen lehetősége, csak meg kell találni.

"Most már nyugodt vagyok" modell

Ez arra tökéletes, hogy a vevőid aggodalmait orvosold. Jó példa: weboldal biztonsági mentések, vagyonőri szolgáltatás, közösségi média menedzsment stb.

Fogyótermék modell

Ha olyan terméket értékesítesz, ami rendszeres időközönként elfogy, akkor ez a Neked megfelelő előfizetéses rendszer modell.

22 üzleti ötlet előfizetéses rendszerekre

Készíttesd el velem előfizetéses rendszered!

Kérj egyedi árajánlatot most!

Shopping Cart
Scroll to Top